Angelina Topić posle medalje: Uspela sam u tome

Izvor: B92, 07.Avg.2022, 10:10

Angelina Topić posle medalje: Uspela sam u tome

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore u kolumbijskom Kaliju.

Angelina je učešće u disciplini skok uvis završila na visini 1.93 metara, što je bilo dovoljno za treće mesto.

Posle osvojene medalje rekla je:

"Takmičenje je prošlo odlično ispunila sam sva svoja očekivanja čak i više nego s obzirom na situaciju od juče kada mi je malo palo samopouzdanje, ali kako se približavalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičenje ja sam pokušavala da se pre svega malo mentalno pripremim i uspela sam u tome. Našla sam se na pobedničkom postolju među tri najbolje juniorke sveta. Veoma sa zadovoljna osvojenom medaljom u istoj meri kao i medaljom sa Evropskog prvenstva. Sada se spremam za seniorsko prvenstvo Evrope koje se održava u Minhenu na koje ću otići opuštenije i nadam se prolasku u finale i što boljem rezultatu", rekla je Angelina Topić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Angelina Topić: Ispunila sam očekivanja, biću opuštenija na EP

Izvor: RTS, 07.Avg.2022

Angelina Topić zadovoljna je nastupom u Kaliju, gde je osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore. . Mlada srpska atletičarka, Angelina Topić, osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za juniore u kolumbijskom Kaliju..."Takmičenje je prošlo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.