Anderson: Ovo je pravi tim, verovale smo u pobedu

Izvor: B92, 13.Feb.2022, 17:01

Anderson: Ovo je pravi tim, verovale smo u pobedu

Košarkašica Srbije Ivon Anderson izjavila je da je verovala u pobedu protiv Australije i da je ponosna što je tim izborio plasman na Svetsko prvenstvo.

Srbija je u subotu uveče izborila nastup na Svetskom prenstvu u Sidneju, pošto je u drugom kolu kvalifikacionog turnira u Beogradu pobedila Australiju rezultatom 78:71.



"Pobedili smo, ljudi. Ovo je pravi tim, mnogo sam ponosna na ekipu. Povredila nam se Dragana Stanković, sreća da nije teže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je izgledalo, pa smo znali da moramo da budemo još bolje"
, rekla je Anderson novinarima nakon meča.



"Šta god da se dešavalo tokom utakmice, verovale smo u pobedu i Marina je verovala u nas. Imale smo cilj i uz pomoć sjajne podrške s tribina smo ga i ostvarile. Drago mi je što smo uspele to da uradimo pred Sonjom i Jelenom"
, istakla je Ivon.

Anderson je bila najefikasnija u timu Srbije sa 30 poena i šest skokova.



"Radila sam ono što Marina očekuje od mene, iako to možda nije baš uvek 30 poena. Ovaj put sam uspela, ali tih mojih 30 poena ništa ne bi značilo da smo izgubile. Zbog naše ''lude'' odbrane, koju smo odigrale u poslednjoj četvrtini smo i pobedile",
zaključila je Anderson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Anderson MVP kvalifikacija, Crvendakić u idealnoj petorici

Izvor: RTS, 14.Feb.2022, 10:06

Košarkašica Srbije Ivon Anderson proglašena je za najkorisniju igračicu (MVP) kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo, koji je održan u Beogradu. . Andersonova je bila jedna od najzaslužnijih za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u Sidneju, a pored MVP priznanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.