Ana ne može sama na Svetsko prvenstvo, a vreme ističe!

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana ne može sama na Svetsko prvenstvo, a vreme ističe!

Srpska paraplivačica zamolila je potencijalne sponzore za pomoć. Krajnji rok je ponedeljak.

Foto: Guliver/Getty images/Day Fourteen

Ana Jovović, višestruka šampionka Srbije u paraplivanju, našla se u veoma komplikovanoj situaciji.

Devojka koja je našoj zemlji donosila svetske i evropske medalje, prinuđena je da sama traži sponzora na put na Svetsko prvenstvo u Londonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za koje je ispunila normu.

U apelu koji je objavila na svom Instagram profilu, ona je objasnila da joj je potrebno 5.000 evra da sa svojim trenerom otputuje u Veliku Britaniju na globalno takmičenje, a krajnji rok za prijavu ističe u ponedeljak.

U nadi da će njen apel doći do nekoga ko može da pomogne, objavljujemo Aninu poruku u celosti.

"Pozdrav svima! Upoznati ste sa tim da sam se pre malo više od mesec dana kvalifikovala za Svetsko seniorsko prvenstvo u paraplivanju koje će se održati u Londonu početkom septembra".

"Nažalost, postoji velika mogućnost da ove godine neću predstavljati Srbiju na svetskoj sceni iz finansijskih razloga. Naime, Paraolimpijski komitet Srbije (POKS) nije u mogućnosti da obezbedi sumu novca koja je potrebna".

"Da bismo moj trener Bojan Počuča i ja mogli da odemo na SP, potrebno je oko 5 000 evra. Kontaktirali smo razne institucije, kompanije i fondacije, ali još uvek nismo dobili nijedan pozitivan odgovor. Rok za prijavu je 22. jul (ponedeljak)!!!!"

"Ostalo je još malo vremena i ovo mi je poslednja nada! Zamolila bih vas da podelite, kako bi što više ljudi videlo, i kako bih, ako postoji mogućnost, ovim putem uspela da nađem sponzora", objavila je srpska plivačica.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.