Alternativna rešenja - Šta kažete na OVE dresove za Mundijal? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alternativna rešenja - Šta kažete na OVE dresove za Mundijal? (video)

Nekome nije bilo teško da izdvoji vreme i poradi na alternativnim solucijama među kojima ima nogo zanimljivih. Kako bi vam se svideo ovaj dres Srbije?

Svi su već upoznati sa izgledom dresova koje će učesnici Mundijala nositi na planetarnoj smotri.

Ukusi su različiti ali se u svim anketama izdvajaju dresovi reprezentacija Nigerije, Francuske, Engleske, Nemačke, Hrvatske...

Zanimljiv je rad koji se ovih dana pojavio na internetu a koji pokazuje kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresovi mogli da izgledaju da su zastave zemalja stavljene u prvi plan.

U prilogu je pomenuti video koji sadrži i izgled varijacije dresa reprezentacije Srbije. Pogledajte, čekamo na vaše komentare.

Naš specijal o Mundijalu 2018 možete da čitate OVDE (Profili reprezentacija, sastavi, Reprezentacija Srbije, Istorijat Svetskih prvenstava, Istorijat reprezentacija).


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.