Alonso: Imaćemo dobar tim sledeće godine

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso: Imaćemo dobar tim sledeće godine

Vozač Formule 1 Fernando Alonso sastao se sa predsednikom Međunarodne biciklističke unije Brajanom Koksonom i poručio da njegovi planovi o osnivanju profesionalnog biciklističkog tima idu dobro.
(FOTO: AP)
Alonso je u septembru kupio špansku ekipu Euskatel Euskadi, kojoj je na kraju sezone pretilo gašenje posle skoro 20 godina.
Imamo još godinu dana, stvari se za sada dobro odvijaju i zadovoljan sam merama koje smo do sada preduzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je Alonso.
Alonso je dugogodišnji ljubitelj biciklizma, a pre dva meseca je prisustvovao Svetskom prvenstvu u Firenci, gde je došao da navija za Alberta Kontadora, Hoakima Rodrigeza i Alehandra Valverdea.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fernando Alonso: Imaćemo dobar biciklistički tim sledeće godine

Izvor: Blic, 20.Dec.2013

Vozač Formule 1 Fernando Alonso sastao se sa predsednikom Međunarodne biciklističke unije Brajanom Koksonom i poručio da njegovi planovi o osnivanju profesionalnog biciklističkog tima idu dobro...Alonso je u septembru kupio špansku ekipu Euskatel Euskadi, kojoj je na kraju sezone pretilo gašenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.