Izvor: RTS, 01.Avg.2022, 17:31

Adriana Vilagoš u finalu Svetskog prvenstva

Mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš, aktuelna šampionka u bacanju koplja, plasirala se u finale Svetskog prvenstva za juniore i juniorke u kolumbijskom Kaliju.
Adriana Vilagoš se u finale plasirala prvim hicem od 58,87 metara, a norma za ulazak među 12 najboljih kopljašica bila je 54,50 metara.

Finale je na programu noćas od 00:20 po našem vremenu.
Kasnije danas slede kvalifikacije u bacanju diska, gde učestvuje Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Poznanović, kao i kvalifikacije na 110 metara prepone u kojima se takmiče Bogdan Vidojković i Strahinja Radaković.
Svetsko atletsko prvenstvo za juniore i juniorke održava se u Kaliju u Kolumbiji, a boje naše zemlje brani čak 12 atletičara.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Adriana Vilagoš u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022

Mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš, aktuelna šampionka u bacanju koplja, plasirala se u finale Svetskog prvenstva u kolumbijskom Kaliju...Ona se u finale plasirala prvim hicem (58,87)...Norma za ulazak među 12 najboljih kopljašica bila je 54,50 metara...Finale je na programu 00:20 po srpskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.