Adriana Vilagoš u finalu SP

Izvor: B92, 01.Avg.2022, 16:42

Adriana Vilagoš u finalu SP

Svetsko atletsko prvenstvo za juniore i juniorke održava se u Kaliju, Kolumbiji, a boje naše zemlje brani čak 12 atletičara.

Od danas pa do 6.avgusta ljubitelji kraljice sportova će moći da prate najbolje mlade atletičare na planeti.

Prva je probila led, aktuelna svetska šampionka u bacanju koplja, Adriana Vilagoš.

Ona je uspela prvim hicem da se plasira u finale planetarnog šampionata, nakon što je bacila koplje 58.87 m. Norma za ulazak medju 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najboljih kopljašica bila je 54.50 m.

Adrianu ćemo u finalu gledati već sutra, 2.avgusta u 00:20h po našem vremenu, a do kraja današnjeg dana očekuju nas kvalifikacije u bacanju diska za atletičarke, gde će takmičiti naša Milica Poznanović, kao i kvalifikacije na 110 m prepone za atletičare gde imamo čak dva takmičara:

Bogdana Vidojkovića i Strahinju Radaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.