ATANASIJEVIĆ SPREMAN ZA SP: Vredan rad, koncentracija i posvećenost donose željeni rezultat

Izvor: Kurir, 30.Jul.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATANASIJEVIĆ SPREMAN ZA SP: Vredan rad, koncentracija i posvećenost donose željeni rezultat

Srpski odbojkaši u utorak započinju pripreme za Svetsko prvenstvo u Italiji, a korektor Aleksandar Atanasijević veruje u dobar rezultat. Izabranike Nikole Grbića očekuje izuzetno teška grupa u Bariju, a Atanasijević naglašava da saigrači i on vrlo dobro znaju šta je potrebno za visok plasman. Reprezentacija Srbije pripreme za planetarni šampionat počinje više od mesec i po dana pre njegovog početka, a samo nekoliko nedelja po završetku Lige nacija. Premijerno izdanje tog takmičenja ’Orlovi’ su završili na podeli petog mesta, što je pokazatelj da su spremni za velika dela.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atanasijević: Vredan rad, koncentracija i posvećenost

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2018

Srpski odbojkaši u utorak započinju pripreme za Svetsko prvenstvo u Italiji, a korektor Aleksandar Atanasijević veruje u dobar rezultat...Izabranike Nikole Grbića očekuje izuzetno teška grupa u Bariju, a Atanasijević naglašava da saigrači i on vrlo dobro znaju šta je potrebno za visok plasman....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.