APATINKA NA SVETSKOM PRVENSTVU U NEMAČKOJ, SANDRA MEĐU 18 NAJBOLJIH

Izvor: Radio Dunav, 01.Dec.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINKA NA SVETSKOM PRVENSTVU U NEMAČKOJ, SANDRA MEĐU 18 NAJBOLJIH

Selektor ženske reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, izabrao je sastav koji će nastupati na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj koje danas počinje  u Lajpcigu. Srbiju će na trećem Svetskom prvenstvu u nizu predstavljati osamnaest igračica među kojima se nalazi i Apatinka, Sandra Kuridža.
Golmani: Katarina Tomašević, Marija Čolić i Dragica Tatalović
Leva krila: Sanja Radosavljević i Dijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Radojević
Desna krila: Katarina Krpež Šlezak i Željka Nikolić
Bekovi: Jovana Stoiljković, Sanja Damnjanović, Marija Obradović, Tamara Radojević, Andrea Lekić, Jelena Lavko, Marina Dmitrović, Dijana Števin i Sandra Kuridža
Pivotmeni: Dragana Cvijić i Slađana Pop Lazić
Stručni štab čine još i treneri Živojin Maksić i Siniša Đukić, doktor Milenko Savić, fizioterapeuti Dragan Ilić i Strahinja Marković, odnosno, vođa delegacije Mazlam Džemailski.
Najbolje srpske rukometašice nalaze se u grupi D u Lajpcigu, a prvi meč izabranice selektora Ljubomira Obradovića odigraće sa selekcijom Kine 2. decembra (15.30).
Dan kasnije, Srpkinje će odmeriti snage sa Kamerunom (14.00), a pravi izazovi stižu od petog decembra kada je zakazan duel sa domaćinom – Nemačkom u 18 časova.
Poslednja dva meča u preliminarnoj fazi, Srbija će odigrati u terminu od 20.30. Šestog decembra protivnik će biti selekcija Holandije, a dva dana kasnije, Južna Koreja.
Četiri najbolje selekcije iz grupe D izboriće plasman u osminu finala, koja će se od 10. decembra igrati u Magdeburgu (grupe C i D), odnosno Lajpcigu (grupa A i B), sve do finalnog vikenda u Hamburgu (od 15. do 17. decembra).

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Apatinka Sandra Kuridža deo reprezentacije Srbije na predstojećem svetskom prvenstvu

Izvor: 025info.rs, 01.Dec.2017

U Lajpcigu počinje Svetsko prvenstvu u rukometu za žene na kojem nastupa i reprezentacija Srbije. Među 18 reprezentativki koje se nalaze u Nemačkoj je i jedna Apatinka. Sandra Kuridža trenutno igra u Francuskoj, a tokom svoje karijere koju je počela u Apatinu, igrala je u Čačku, Jagodini, Mađarskoj,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.