A od Pogbe prstenje za svetske prvake

Izvor: Mondo, 21.Mar.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A od Pogbe prstenje za svetske prvake

"To je mali gest posle osvajanja Svetskog prvenstva sa velikim igračima", rekao je Pol Pogba povodom poklona koji je uručio saigračima iz reprezentacije.

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Pol Pogba uručio je saigračima iz reprezentacije Francuske specijalno prstenje napravljeno povodom titule prvaka sveta na Mundijalu u Rusiji.

Pogba je nakit, na kome su iscrtane francuska zastava, pevac (simbol te zemlje prim. aut) i pehar Svetskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , predstavio po dolasku na okupljanje reprezentacije i tako napravio potez po uzoru na američku tradiciju.

"To je mali gest posle osvajanja Svetskog prvenstva sa velikim igračima", rekao je Pogba na konferenciji za medije, a prenosi Skaj sport.

View this post on Instagram

world champion ring +celebration like @nglkante @equipedefrance

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on Mar 20, 2019 at 9:08am PDT

"Trikolori" su u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji pobedili Hrvatsku (4:1), a sutra počinju kvalifikacije za EURO 2022. gostovanjem u Moldaviji.

Cadeau inoubliable pour un souvenir inoubliable . Merci du fond coeur à la bijouterie @paulpogbapic.twitter.com/jjYhJ6Mant

— Blaise Matuidi (@MATUIDIBlaise) 20. март 2019.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.