Zbog tuče navijača 11 u pritvoru

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog tuče navijača 11 u pritvoru

Beograd -- Policija je zadržala u pritvoru 11 osoba, zbog tuče navijača koja se dogodila sinoć u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Tuča se dogodila u beogradskom naselju Braće Jerković u ulici Borivoja Stevanovića i tom prilikom teže je povređen jedan mladić.

On je ranjen u nogu i zbirnut je u Urgentnom centru.

Kako su preneli mediji, njega je napala grupa navijača Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča navijača u Beogradu, jedan teže povređen

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2014

U beogradskom naselju Braće Jerković u ulici Borivoja Stevanovića došlo je do masovne tuče dve grupe navijača i tom prilikom teže je povređen jedan mladić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Zbog tuče navijača 11 u pritvoru

Izvor: Akter, 09.Feb.2014

Policija je zadržala u pritvoru 11 osoba, zbog tuče navijača koja se dogodila sinoć u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nastavak na Akter...

Beograd: Uhapšeno 11 navijača posle masovne tuče

Izvor: BKTV News, 09.Feb.2014

Beogradska policija je, tokom proše noći,  zadržala 11 osoba zbog učešćha u tuči navijača na Voždovcu kada je jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.. Tuča navijača klubova Crvena zvezda i Partizana dogodila se sinoć oko 21 sat u...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.