(VIDEO) Olandova ljubavnica je trudna?!

Izvor: Press, 16.Jan.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Olandova ljubavnica je trudna?!

Ukoliko se pokaže da je ova vest istinita, svima će postati jasno zbog čega Oland na konferenciji za medije, u utorak uveče nije želeo da odgovori na pitanje da li je njegova partnerka Valeri Trirvajler (48) i dalje prva dama Francuske.
„Morate razumeti, svako u svom privatnom životu nailazi na probleme. Ovo su vrlo teški trenuci za mene, ali svoje privatne probleme rešavaću daleko od očiju javnosti“, rekao je Oland i istakao da će odgovor na pitanje da li je Valeri i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prva dama Francuske dati pre odlazka u zvaničnu posetu SAD koja je planirana za 11. februar. Vest o trudnoći Olandove ljubavnice potekla je navodno od novinara francuske Televizije M6.
Juče je otkriveno i da je vlada u Parizu sprečila imenovanje Olandove ljubavnice za člana žirija koji bira dobitnike stipendija za Francusku akademiju u vili Mediči u Rimu! Ministarstvo kulture nije navelo razloge zbog kojih je sprečeno njeno imenovanje.
U međuvremenu Valeri se i dalje nalazi u bolnici zbog depresije u koju je pala kada je otkriveno da je Oland vara. Ona je navodno spremna da mu oprosti preljubu kako bi sa njim išla u zvaničnu posetu SAD kao prva dama Francuske. Oland, koji se nikada nije ženio, ostavio je prethodnu partnerku, koleginicu Segolen Rojal, sa kojom ima četvoro dece, da bi bio sa Valeri.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.