(VIDEO) Dobio na sudu 58 miliona dolara jer su mu otkinuli pola glave!

Izvor: Press, 03.Jul.2013, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Dobio na sudu 58 miliona dolara jer su mu otkinuli pola glave!

Antonio Lopez sada ne može da govori, potrebna mu je pomoć pri hodanju i 24-satna nega, objavio je list USA tudej.
- Njegova lobanja je kao pita sa koje ste isekli 25 odsto površine - izjavio je advokat Federiko Sajre koji je na sudu zastupao Lopeza.
Lopez je nastradao u tuči ispred kafića u Los Anđelesu kada se umešao u tuču između vlasnika kafića i njegovih nećaha. Jedan čovek iz obezbeđenja, koji nije imao potrebne kvalifikacije za rad, razbio je Lopezu lobanju palicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ili metalnom šipkom, udario ga šakom osam puta i na kraju mu glavom udarao u beton. Doktori su morali da mu odstrane deo mozga i deo lobanje.
Čuvar je radio za firmu DGSP "Sekjuriti end patrol servis" nikada nije optužen zbog napada jer policija nije pronašla dovoljno svedoka. On je zajedno sa konobarom koji je započeo tuču nestao pre početka suđenja.
Lopez je dobio 35 miliona dolara zbog duševne boli i patnje koju je preživeo, 11,5 miliona je dobio za buduće medicinske troškove i još 11 miliona za duševnu buduću bol i patnju. Očekuje se da će se firma za bezbednost žaliti na visinu presude.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Za pola glave 58 miliona $!

Izvor: SandzakInfo.net, 03.Jul.2013

Antonio Lopez (43), moler, dobiće obeštećenje od 58 miliona dolara, zbog stravičnih povreda koje je zadobio u tuči, posle čega mu je uklonjena četvrtina lobanje!

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.