Uhapšeno 60 osumnjičenih članova napuljske mafije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 60 osumnjičenih članova napuljske mafije

RIM - Oko šezdeset osoba za koje se veruje da su članovi mafije, uključujući i nekoliko šefova klanova, uhapšeno je jutros u oblasti Napulja na jugu Italije, saopštila je služba karabinjera.

"Izdali smo naloge za hapšenje 64 osobe za koje se sumnja da pripadaju klanu Kamora (napolitanska mafija) u oblasti Vezuva na istoku Napulja. Tri osobe su već bile u pritvoru zbog drugih krivičnih dela", rekao je portparol karabinjera agenciji AFP.

Osumnjičeni, članovi mafijskog klana Sarno, optuženi su između ostalog za mafijaško udruživanje, iznuđivanje i trgovinu drogom, navodi se u saopštenju karabinjera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.