Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 13:24

Uhapšena dvojica Srba u Malagi po nalogu iz Srbije

Policija u španskoj Malagi uhapsila je dvojicu Srba, a kod njih su pronađeni marihuana i automobil ukraden u Portugalu.
Jedan od njih uhapšen je u kući na osnovu evropskog naloga za hapšenje koji je za njim izdala Srbija, a zbog napada na navijača protivničkog tima na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.
On je pronađen kako se krije u jednoj kući u Malagi, region Kosta del sol, u kojoj je otkrivena i laboratorija za marihuanu.
Zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa njim uhapšen je i njegov prijatelj, takođe državljan Srbije, a prilikom pretresa kuće pronađeno je u luksuzno vozilo ukradeno u Portugalu.
Istraga protiv Srbina pokrenuta je u maju, kada je španskim vlastima javljeno da se begunac možda krije u toj zemlji, a nakon intenzivne potrage, otkrivena su dvojica muškaraca.
Muškarac za kojim je bio izdat nalog za hapšenje sumnjiči se i za trgovinu drogom, krađu automobila i biće pritvoren radi ekstradicije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Malaga:Uhapšena dvojica Srba po nalogu iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020

Policija u španskoj Malagi uhapsila je dvojicu Srba, a kod njih su pronađeni marihuana i automobil ukraden u Portugalu...Jedan od njih uhapšen je u kući na osnovu evropskog naloga za hapšenje koji je za njim izdala Srbija, a zbog napada na navijača protivničkog tima na stadionu Crvene zvezde u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.