U udesu autobusa 11 poginulo, među njima četvoro dece

Izvor: Press, 05.Jan.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu autobusa 11 poginulo, među njima četvoro dece

Među najmlađim žrtvama nesreće je dete staro oko godinu dana, saopštio je zvaničnik lokalnog Crvenog krsta, ne navodeći godine drugih žrtava.
Autobus kompanije "Arauka" kretao se od Kvibda do prestonice Bogote, udaljene 800 kilometara, a vozač je za volanom proveo 12 sati.
Policija sumnja da je vozač, koji je povređen u nesreći, bio pospan, preneo je AFP.
Na području poznatom po oštrim krivinama, autobus je udario u jedno brdo, očigledno u brzini, naveli su zvaničnici.
Prošlog meseca, 27 putnika je poginulo, a 15 povređeno kada je autobus skrenuo s puta i prevrnuo se u Kundinamarki u centralnom delu Kolumbije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogota: Pun autobus udario u brdo

Izvor: B92, 05.Jan.2013

Bogota -- Jedanaest osoba je poginulo, među kojima četvoro dece, a 31 povređena, kada je autobus rano jutros u punoj brzini udario u brdo na zapadu Kolumbije...Među najmlađim žrtvama nesreće je dete staro oko godinu dana, saopštio je zvaničnik lokalnog Crvenog krsta, ne navodeći godine drugih...

Nastavak na B92...

U Kolumbiji vozač autobusa zaspao za volanom: poginulo 11 osoba

Izvor: Vostok.rs, 06.Jan.2013, 16:08

06.01.2013. -..U zapadnoj Kolumbiji je juče, u saobraćajnoj nesreći, poginulo 11 ljudi, uključujući 4 dece, a još 31 osoba je povređena...Prema podacima vlasti, autobus sa putnicima, saobraćajući od grada Kuibdo do Bogote, udario je u brdo. Sudar se dogodio na skretnici, pri velikoj brzini....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.