Bogota: Pun autobus udario u brdo

Izvor: B92, 05.Jan.2013, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogota: Pun autobus udario u brdo

Bogota -- Jedanaest osoba je poginulo, među kojima četvoro dece, a 31 povređena, kada je autobus rano jutros u punoj brzini udario u brdo na zapadu Kolumbije.

Među najmlađim žrtvama nesreće je dete staro oko godinu dana, saopštio je zvaničnik lokalnog Crvenog krsta, ne navodeći godine drugih žrtava.

Autobus kompanije "Arauka" kretao se od Kvibda do prestonice Bogote, udaljene 800 kilometara, a vozač je za volanom proveo 12 sati.

Policija sumnja da je vozač, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je povređen u nesreći, bio pospan, preneo je AFP. Na području poznatom po oštrim krivinama, autobus je udario u jedno brdo, očigledno u brzini, naveli su zvaničnici.

Prošlog meseca, 27 putnika je poginulo, a 15 povređeno kada je autobus skrenuo s puta i prevrnuo se u Kundinamarki u centralnom delu Kolumbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.