Radnički ostao u Superligi - odluka pala u poslednjem kolu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Maj.2024, 21:15

Radnički ostao u Superligi - odluka pala u poslednjem kolu

I pored poraza u Novom Pazaru (2:1), zahvaljujući remiju Javora i Železničara, fudbaleri Radničkog iz Niša osigurali su direktan opstanak u Superligi i tako izbegli baraž. Nišlijama je ovo treći poraz na poslednje četiri uatkmice, a ovaj meč je obeležio i prekid od 16 minita zbog transparenta "Srebrenica genocid".
Bodom iznad mesta za baraž završio je Radnički ovu sezonu koja je "za dlaku" bila bolja od prethodne, kada je niški tim bio u doigravanju za opstanak.
U poslednjem kolu izgubio je od Novog Pazara rezultatom 2:1 (1:1), a poveo je domaćin u 13. minutu golom Adema Ljajića. Nakon toga je na istočnoj tribini stadiona u Pazaru okačen transparent "Srebrenica...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.