U napadu u Kabulu jedna osoba poginula, četiri povređene

Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadu u Kabulu jedna osoba poginula, četiri povređene

U eksploziji automobila bombe, prilikom prolaska konvoja stranih vojnika u Kabulu, poginula je jedna osoba, dok su četiri povređene, saopštilo je avganistansko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Eksplozija se dogodila jutros oko 9.00 po lokalnom vremenu dok je kroz četvrt Kabula prolazio konvoj sa stranim vojnicima", navelo je Ministarstvo i dodalo da su sve žrtve civili i da je pričinjena materijalna šteta.

Policija je dodala da se još ne zna da li ima žrtava >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << među stranim vojnicima.

Niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Više od 16.000 stranih vojnika pod mandatom NATO-a, među kojima najviše Amerikanaca, nalazi se u Avganistanu gde tamošnjim snagama bezbednosti pomažu u borbi protiv terorizma.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.