TSC sutra gostuje Crvenoj zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024, 10:01

TSC sutra gostuje Crvenoj zvezdi

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u četvrtak 02. maja od 19 sati, gostuje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici 33. kola Superlige, uz obećanje da će u taj meč ući motivisani i spremni da ostvare najpovoljniji mogući rezultat.
Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je podsetio da je Zvezda ne samo aktuelni, već i budući šampion i da se proslava titule može dogoditi već u četvrtak uz šalu da će se u tom slučaju TSC potruditi da bude dobar dekor da ne pokvari slavlje.
"Sigurno je da Zvezda ima izuzetan tim i da to pokazuje iz godine u godinu i teško je reći nešto novo o njihovom kvalitetu. Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji. Uvek...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda zove klince na stadion: Deca do 14 godina besplatno na TSC

Izvor: Sportal.rs, 01.Maj.2024

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će kapije istoka Marakane, drugog maja kada je protivnik TSC (19 sati), biti otvorene za decu uzrasta do 14 godina.

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda objavila sjajne vesti za navijače

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2024

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će biti besplatan ulaz za decu do 14 godina na meč 33. kola Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a iz Bačke Topole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.