TEROR U KUĆI POZNATOG PIJANISTE: Dve ćerke ubijene, žena izbodena nožem!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEROR U KUĆI POZNATOG PIJANISTE: Dve ćerke ubijene, žena izbodena nožem!

Ćerke poznatog koncertnog pijaniste pronađene su mrtve u kući supruge Vadima Holodenka u Teksasu.

Holodenkova supruga Sofija Cigankova koja više ne živi s njim, trenutno se nalazi u bolnici zbog uboda nožem, a rane nisu kritične, rekao je danas šef policije Benbruk Dejvid Bebkok.

BREAKING: Pianist Vadym Kholodenko not considered suspect in death of daughters. Injured mother held on mental eval. pic.twitter.com/XhUrErE6oj

Bebkok je rekao da Holodenko(29), >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je rođen u Ukrajini, sarađuje s istražiteljima i da još niko nije uhapšen zbog smrti petogodišnje Nike i jednogodišnje Mihele.

Police: Vadym Kholodenko was scheduled to pick children up for regular visit, found crime scene, called 911. pic.twitter.com/arajp4qAXs

Šef policije nije rekao kako su dve devojčice preminule, niti naveo ko je pozvao policiju u kuću u Fort Vortu u kojoj je Cigankova živela sa ćerkama. Na kući nema znakova nasilnog ulaska.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.