Poznatom pijanisti ubili decu, bivša žena izbodena

Izvor: Mondo, 18.Mar.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznatom pijanisti ubili decu, bivša žena izbodena

Dve ćerke poznatog koncertnog pijaniste Vadima Holodenka pronađene su mrtve u kući njegove supruge u Teksasu. On nije osumnjičen, žena na psihičkoj proceni.

Foto: Ron T. Ennis

Holodenkova supruga Sofija Cigankova koja više ne živi s njim, na lečenju je zbog uboda nožem, a rane nisu kritične, rekao je danas šef policije u mestu Benbruk, Dejvid Bebkok.

Foto: Screenshot

Policija trenutno "ne traga intenzivno za počiniocem", a Cigankova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je na psihološkoj proceni stanja, piše "Dejli mejl".

Bebkok je rekao da 29-godišnji Holodenko, koji je rođen u Ukrajini, sarađuje s istražiteljima i da još niko nije uhapšen zbog smrti petogodišnje Nike i jednogodišnje Mihele.

Šef policije nije rekao kako su umrle dve devojčice.

Bebkok nije hteo da naveo ko je pozvao policiju u kuću u Fort Vortu u kojoj je Cigankova živela s dve devojčice. Na kući nema znakova nasilnog ulaska.

Holodenko i Cigankova su se razišli krajem 2014. godine, malo nakon što su se preselili iz Ukrajine u SAD.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.