UŽAS Ćerke poznatog koncertnog pijaniste ubijene, žena izbodena nožem

Izvor: Blic, 18.Mar.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS Ćerke poznatog koncertnog pijaniste ubijene, žena izbodena nožem

Dve ćerke poznatog koncertnog pijaniste Vadima Holodenka pronađene su mrtve u kući njegove supruge u Teksasu.

Daughters of Vadym #Kholodenko, Famous #Ukranian Concert Pianist, Found Dead in Texas Homehttps://t.co/lrB7y0ItcB pic.twitter.com/lp2igG6CpH

Ubijene su petogodišnja Nika i jednogodišnja Mihele, a Holodenkova bivša supruga Sofija Cigankova prebačena je u bolnicu na lečenje zbog uboda nožem. Rane nisu kritične, rekao je danas šef policije u mestu Benbruk >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dejvid Bebkok i potvrdio da devojčice nisu izbodene, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

Na kući nema znakova nasilnog ulaska, a Bebkok nije naveo ko je pozvao policiju u kuću u Fort Vortu u kojoj je Cigankova živela s dve devojčice. Takođe, šef policije izjavio je da Holodenko, koji je rođen u Ukrajini, sarađuje s istražiteljima. Za sada niko nije uhapšen zbog smrti devojčica, a trenutno ni Holdenenko ni njegova bivša supruga nisu osumnjičeni.

#benbrook police on death of #Kholodenko girls: Pianist not suspect, wife under MENTAL eval, no other suspects @CBSDFW #BREAKING

Kako mediji u Americi izveštavaju, upravo je Holdenenko taj koji je pronašao tela svoje dece i bivše žene u kuči kada je došao da ih obiđe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.