Ubijene ćerke pijaniste Vadima Holodenka

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijene ćerke pijaniste Vadima Holodenka

Kijev -- Dve ćerke poznatog koncertnog pijaniste Vadima Holodenka pronađene su mrtve u kući njegove supruge u Teksasu.

Holodenkova supruga Sofija Cigankova, koja više ne živi s njim, na lečenju je zbog uboda nožem, a rane nisu kritične, rekao je danas šef policije u mestu Benbruk Dejvid Bebkok.

Bebkok je rekao da 29-godišnji Holodenko, koji je rođen u Ukrajini, sarađuje s istražiteljima i da još niko nije uhapšen zbog smrti petogodišnje Nike i jednogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mihele.

Šef policije nije rekao kako su umrle dve devojčice.

Bebkok nije hteo da navede ko je pozvao policiju u kuću u Fort Vortu u kojoj je Cigankova živela s dve devojčice. Na kući nema znakova nasilnog ulaska.

Ukrajinski pijanista Vadim Holodenko nije osumnjičen za smrt dve ćerke, dok bi njegova supruga Sofija Cigankova mogla da bude poslata na psihijatrijsko posmatranje, saopštio je danas šef policije u mestu Benbruk Dejvid Bebkok.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.