Srebro za Papaza na Svetskom prvenstvu u parastreljaštvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro za Papaza na Svetskom prvenstvu u parastreljaštvu

Srpski reprezentativac u parastreljaštvu Živko Papaz osvojio je danas srebrnu medalju na Svetsko prvenstvu u Sidenju, u disciplini MK pištolj 25 metara mešovito, u klasi SH1. Zlato je osvojio Ukrajinac Oleksil Denisjuk, dok je bronzano odličje pripalo Sing Huangu iz Kine. 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Živku Papazu osvajanje srebrne medalje.

"Živko, svetska vicešampionska titula je ogroman uspeh, vredan svakog poštovanja i divljenja! >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tvoja posvećenost, upornost, predan rad i veliko srce su za primer svima, a ovaj ogroman uspeh motiv i ponos za sve nas! Čestitam tebi, kao i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije. Svaka čast! navodi se u poruci ministra Udovičića, saopštilo je resorno ministarstvo", navodi se u čestitki.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.