Šestoro učenika i vozač poginuli u Indiji kada je autobus sleteo u klisuru

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jan.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro učenika i vozač poginuli u Indiji kada je autobus sleteo u klisuru

U saobraćajnoj nesreći na severu Indije danas je poginulo šest đaka i vozač, kada se školski autobus survao u klisuru, saopštila je policija.

Policija je navela da je 12 dece povređeno kada je vozilo sletelo s planinskog puta u saveznoj državi Himačal Pradeš.

Na licu mesta poginula su tri đaka, uzrasta od pet do 14 godina, i vozač, a još tri učenika preminula su kasnije u bolnici.

U toku je istraga o uzroku nesreće.

Indijski putevi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su među najopasnijim na svetu, a u nesrećama u toj zemlji život svake godine izgubi oko 150.000 ljudi.

Uzroci su nemar vozača, loš kvalitet puteva, neodržavanje vozila i pretrpanost vozila putnicima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija, školski autobus se survao u klisuru

Izvor: RTS, 05.Jan.2019

Šestoro učenika i vozač poginuli su na severu Indije kada je školski autobus sleteo sa puta i survao se u klisuru. Povređeno je 12 učenika. . Nesreća se dogodila na planinskom putu u indijskoj državi Himačal Pradeš..Kako...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.