Saopštenje RTS-a o prenosima utakmica Lige Evropa

Izvor: RTS, 13.Sep.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje RTS-a o prenosima utakmica Lige Evropa

Prema važećem ugovoru potpisanom sa UEFA, Radio-televizija Srbije ima pravo prvog izbora direktnog prenosa po jedne utakmice svakog redovnog kola Lige Evrope.
Ugovorne obaveze su razlog što se u četvrtak, 14.09. na Prvom programu RTS-a u direktnom prenosu od 21 čas emituje utakmica Crvena Zvezda - BATE Borisov, dok će se okršaj Partizana i Jang Bojsa emitovati u odloženom snimku. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Pravo direktnog prenosa ove utakmice ima TV Arena.
U želji da omogućimo gledaocima da oba meča domaćih timova prate uživo na programu Radio-televizije Srbije, obratili smo se UEFA, tražeći da sa TV Arenom uzajamno razmenimo signal, te da dve televizije istovremeno emituju obe utakmice.
Odgovor UEFA je bio da se neće protiviti ovakvom rešenju, ukoliko se RTS i TV Arena dogovore o saradnji. Nažalost, nismo uspeli da postignemo dogovor sa kolegama sa TV Arena.
I u daljem toku takmičenja Liga Evropa, prenosi na RTS biće u skladu sa ugovorom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.