Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJIVA SMRT MILIJARDERA Kanadski kralj farmacije i njegova supruga pronađeni mrtvi u svom domu

Kanadski milijarder i njegova supruga pronađeni su mrtvi u svom domu u Torontu, pod okolnostima koje je policija opisala kao sumnjive.

Tela Berija Šermana i njegove supruge Hani u podrumu je pronašao agent za nekretnine, koji je spremao kuću za prodaju, koju je par nedavno oglasio.

Šerman je osnivač i direktor farmaceutskog giganta "Apoteks", koji prodaje lekove širom sveta.

Bio je jedan od najbogatijij ljudi u Kanadi, "kralj farmacije" u toj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i istaknuti filantrop, a povodom njegove smrt oglasio se i kanadski premijer Džastin Trudo. On je na svom "tviter" nalogu uputio saučešće porodici.

Policija je dala malo detalja i nije potvrdila identitete preminulih, prenosi BBC. Ipak, oni su imenovani od strane prijatelja i zvaničnika koji su reagovali šokirani vešću.

Detektivi su kasnije rekli da nije bilo znakova nasilnog ulaska u kuću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.