Putin ne isključuje mogućnost gašenja stranih internet usluga u slučaju neprijateljskih akcija protiv Rusije

Izvor: Vostok.rs, 14.Feb.2021, 13:39

Putin ne isključuje mogućnost gašenja stranih internet usluga u slučaju neprijateljskih akcija protiv Rusije

Predsednik Vladimir Putin ne isključuje mogućnost gašenja stranih internet usluga u slučaju neprijateljskih akcija protiv Rusije, dodajući da ruskim korisnicima niko neće veštački stvarati probleme, te da će uslediti reakcija na otvorene napade. "Na primer, nemam želju da nešto veštački izvrćem. Ali kada su već izvršene neke neprijateljske akcije, onda to ne isključujem. Neprijateljske akcije protiv naše zemlje su neprihvatljive", rekao je Putin na sastanku sa urednicima ruskih medija. Primetio je da Rusija ima, na primer, „Jandeks“ i druge servise i da je u nekim oblastima već na neki način ispred stranih usluga. "Imamo dobre izglede. Da, pozabavićemo se ovim, ali nećemo učiniti ništa što bi veštački stvaralo probleme našim građanima i korisnicima, samo zato što ih ne volimo ili što su napisali nešto loše sa nekim vlastima", dodao je predsednik.
Naglasio je da će Rusija reagovati na bilo kakve otvorene napade spolja. "Naravno, nećemo moći da ne reagujemo na ovo. Nadam se da će i oni to razumeti jer gube svoj monopol na tržištu", dodao je šef države.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

PUTINU SE UOPŠTE NE SVIĐA: "Američki predsednici krše zakletvu koju polažu na Bibliji, pred Gospodom su svi jednaki"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021

Ruski predsednik zaključio da ima mnogo protivrečnosti u toj tradiciji..Tradicija američkih političara da se zaklinju na Bibliji nije u skladu sa podrškom istopolnim brakovima, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin...- Na čemu se zaklinju američki predsednici svom narodu? Na Bibliji. A šta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.