Pregled drugog dana u Tokiju: Basketaši nastavili sa pobedama,  trijumfovale i odbojkašice, poraz vaterpolista...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 00:46

Pregled drugog dana u Tokiju: Basketaši nastavili sa pobedama, trijumfovale i odbojkašice, poraz vaterpolista...

Drugog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju sportisti Srbije nastavili su sa nastupima, uspešni su bili basketaši, odbojkašice, doki su vaterpolisti doživeli poraz od Španije.

16.48 - Košarkaši Francuske pobedili SAD na startu Olimpijskih igara

Muška košarkaška reprezentacija Francuske pobedila je Sjedinjene Amreičke Države 83:76 u prvom kolu Olimpijskih igra u Tokiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << .

13.31 - Stjepanović u polufinalu olimpijskog turnira

Srpski reprezentativac u plivanju Velimir Stjepanović izborio je mesto u polufinalu trke na 200 slobodno na Igrama u Tokiju. On je u drugoj kvalifikacionoj grupi štopericu zaustavio je na 1:46,26, što mu je bilo dovoljno da sa 14. pozicije prođe među 16 najboljih.

12.44 - Poraz vaterpolista Srbije u meču sa Španijom na startu OI

Vaterpolo reprezentacija Srbije, zvanični olimpijski šampion, porazom je započela turnir u Tokiju, nakon što je danas u meču prvog kola B grupe poražena u duelu sa Španijom sa 13:12.

09.11 - Ivana Jorović eliminisana na startu olimpijskog turnira

Srpska teniserka Ivana Jorović eliminisana je na startu olimpijskog turnira u Tokiju, pošto je danas poražena od Belgijanke Alison van Ujtvank 6:3, 6:2.

09.02 - Basketaši bolji i od Belgije, četvrti trijumf Srbije na OI

Reprezentacija Srbije u basketu 3X3 ostvarila je i četvrtu pobedu na Olimpijskom turniru u Tokiju, nakon što je savladala Belgiju 21:14. Prethodno, srpski tim danas je nadigrao Poljsku 15:12. Reprezentacija Srbije u basketu ostvarila je danas i treću pobedu na Olimpijskom turniru u Tokiju, nakon što je savladala Poljsku 15:12.

08.50 - Odbojkašice Srbije lako sa Dominikanskom Republikom

Ženska odbojkaška reprezentacija pobedila je reprezentaciju Dominkanske Republike 3-0 u okviru takmičenja grupe A na Olimpijskom turniru u Tokiju.

08.21 - Arunović i Milovanović bez plasmana u finale, slab dan za Sebića i Stefanovića

Srpske reprezentativke u streljaštvu Zorana Arunović i Jasmina Milovanović nisu uspele da se plasiraju u finale Olimpijskih igara u Tokiju u disciplini vazdušni pištolj 10 metara.

08.12 - Jovana Arsić četvrta u grupi, bez polufinala

Srpska veslačica Jovana Arsić nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u skifu, nakon što je u svojoj četvrtfinalnoj trci zauzela četvrto mesto.

08.01 - Radovanović: Hvala što ste verovali u mene, idem dalje

Mukotrpan rad se isplatio, protivnica iz Kanade je znatno iskusnija, bila je favorit pre meča, ali uspela sam da pobedim i sada sa dosta samopouzdanja idem dalje, izjavila je srpska bokserka Nina Radovanović.Radovanovićeva je na startu olimpijskog turnira ubedljivo savladala Mendi Bužol 5:0.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.