Povređen policajac nakon eksplozije ručno napravljene bombe

Izvor: BKTV News, 01.Jan.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen policajac nakon eksplozije ručno napravljene bombe

Jedan policajac u Firenci je ranjen dok je pokušavao da deaktivira ručno napravljenu bombu, prenose agencije.

Njemu je amputirana leva ruka, a postoji bojazan da bi mogao da izgubi i oko.

Do eksplozije je došlo u ranim jutarnjim časovima, kada je patrola antiterorističke policije otkrila sumnjiv paket nedaleko od gradskog centra, ispred knjižare povezane sa neofašističkim pokretom.

Evropa u panici! Bomba ispred turske kancelarije, ljudi hitno evakuisani! >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << (FOTO)

Eksperti za uklanjanje bombi pokušavali su da uklone eksplozivnu napravu za koju se veruje da je bila tempirana, kada je ođednom eksplodirala.

Za sada se ne zna ko bi mogao da stoji iza ovog napada, ali policija navodi da je to treći napad na tu knjižaru u poslednjih godinu dana.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Firenci, ranjen policajac

Izvor: Mondo, 01.Jan.2017

Jedan policajac u Firenci je ranjen dok je pokušavao da deaktivira ručno napravljenu bombu, prenose agencije...Foto: Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP..Njemu je amputirana leva ruka, a postoji bojazan da bi mogao da izgubi i oko...Do eksplozije je došlo u ranim jutarnjim časovima, kada je patrola...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.