Petrovac: Skuter naleteo na pedalinu, povređeno troje dece

Izvor: NaDlanu.com, 21.Jul.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovac: Skuter naleteo na pedalinu, povređeno troje dece

Troje dece povređeno je danas kada je u moru kod Petrovca, u Crnoj Gori, skuter naleteo na pedalinu u kojoj su bili mališani.

Povređena deca su, kako prenose podgorički mediji, prebačena u Hitnu pomoć u Petrovcu.Uprava Plovne jedinice Crne Gore započela je prethodnih dana kontrolu skutera duž rivijere, a tokom akcije zaplenjeno je više plovila. (Izvor: Tanjug, RTS)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrovac: Skuter naleteo na pedalinu, povređeno troje dece

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2013

PETROVAC – Dvoje maloletnika povređeni su u nmedelju oko podne nedaleko od plaže u Petrovcu kada je na njih naleteo skuter kojim je upravljala dvadesetogodišnja Sandra Vukmanović koju je policija privela. Dvoje povređenih I.B. (16) i Lj.K (14) iz Danilovgrada zadobili su teže povrede, a po rečima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.