Nemačko-ruska privredna komora tvrdi da su sankcije protiv Rusije neefikasne

Izvor: Blic, 26.Avg.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačko-ruska privredna komora tvrdi da su sankcije protiv Rusije neefikasne

Zapadne sankcije protiv Rusije su neefikasne, saopštila je Nemačko-ruska spoljnotrgovinska komora, pozivajući se na sopstveno istraživanje u kompanijama.

Da mere ograničenja ne daju rezultat uvereno je bezmalo tri četvrtine od 158 učesnika istraživanja, dok je efikasnost sankcija priznalo samo 27 firmi, rekao je direktor komore Rejner Zele.

Prema nejgovim rečima, kako je preneo Dojče vele, kompanije u Nemačkoj i Rusiji insistiraju na ukidanju antiruskih sankcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer ekonomske sankcije ne mogu da budu konačan odgovor na (ukrajinsku) krizu.

Nemačko-ruska spoljnotrgovinska komora zastupa interese više od 800 nemačkih i ruskih kompanija.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Njemačko-ruska privredna komora tvrdi da su sankcije protiv Rusije neefikasne

Izvor: Capital.ba, 26.Avg.2015

MOSKVA, Zapadne sankcije protiv Rusije su neefikasne, saopštila je Njemačko-ruska spoljnotrgovinska komora, pozivajući se na sopstveno istraživanje u kompanijama. Da mjere ograničenja ne daju rezultat uvjereno je bezmalo tri četvrtine od 158 učesnika istraživanja, dok je efikasnost sankcija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.