Nemački centar: Broj umrlih od koronavirusa veći od prijavljenog

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2020, 15:47

Nemački centar: Broj umrlih od koronavirusa veći od prijavljenog

Šef nemačkog centra za kontrolu bolesti izjavio je danas da je broj smrtnih slučajeva u toj zemlji od koronavirusa verovatno veći od prijavljenog.

Lotar Viler, direktor Instituta "Robert Koh" je rekao novinarima da podaci dveju od 16 nemačkih saveznih država (Berlin i Hese) pokazuju da je broj umrlih veći od proseka za ovo doba godine.

Drugde je ta takozvana "dodatna smrtnost" veća od prijavljenog broja umrlih od Kovida-19, što ukazuje da nezabeleženo prolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << neki smrtni slučajevi od te bolesti.

Direktor Instituta Robert Koh je rekao da se zato pretpostavlja da je više ljudi umrlo od koronavirusa nego što je zvanično prijavljeno, za šta bi objašnjenje mogle biti mnogobrojne komplikacije povezane s tom bolešću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Direktor Instituta "Robert Koh": Broj umrlih u Nemačkoj verovatno veći od prijavljenog

Izvor: Radio 021, 30.Apr.2020

Šef nemačkog centra za kontrolu bolesti izjavio je da je broj smrtnih slučajeva u toj zemlji od koronavirusa verovatno veći od prijavljenog...Lotar Viler, direktor Instituta "Robert Koh" rekao je novinarima da podaci dveju od 16 nemačkih saveznih država (Berlin i Hese) pokazuju da je broj umrlih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.