Narkodileri osuđeni na smrt nakon četiri dana suđenja

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narkodileri osuđeni na smrt nakon četiri dana suđenja

Sud na jugu Vijetnama osudio je danas devet osoba na smrtnu kaznu zbog trgovine narkoticima, javili su vijetnamski mediji.

Grupa vijetnamskih državljana osudjena je zbog trgovine 626 kilograma heroina, pretežno iz Laosa i Tajlanda, do 2009. godine.

Članovi narko-kartela uhapšeni su 2013. godine, prenosi list Zing. Oni su osudjeni na smrtne kazne posle sudjenja koje je trajalo četiri dana.

Vijetnam ima najrigoroznije zakone za trgovinu ili konzumiranje droge, a za prodaju manje od 100 grama heroina zaprećena je kazna smrću.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dileri droge osuđeni na smrt

Izvor: Press, 21.Sep.2016

Nakon samo četiri dana suđenja, sud je devetoricu dilera osudio na smrtnu kaznu. . FOTO: dekadas.co.rs..Sud na jugu Vijetnama osudio je danas devet osoba na smrtnu kaznu zbog trgovine narkoticima, javili su vijetnamski mediji.. Grupa...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.