NA VISU POGINULA POLJAKINJA, EKSPLODIRALA BOCA ZA RONJENJE

Izvor: Kurir, 23.Sep.2010, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA VISU POGINULA POLJAKINJA, EKSPLODIRALA BOCA ZA RONJENJE

SPLIT - Jedna osoba je poginula, a tri su teško povređene u eksploziji boce za ronjenje kod Komiže, na ostrvu Visu, saopštio je Državni centar za zaštitu i spasavanje iz Splita. Hrvatski mediji javljaju da su svi nastradali državljani Poljske.

Identitet nastradalih nije saopšten, a mediji navode da je poginula devojka iz Poljske. Eksplozija se dogodila oko 11.15 časova na brodu šibenskih registarskih oznaka. Povređeni su helikopterom prebačeni u bolnicu u Splitu.

Pojedini mediji navode da je jedna boca s kiseonikom za ronjenje pala i eksplodirala kada je desetak mladih Poljaka koji su ronili kod Komiže prebacivalo opremu sa broda na kopno.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.