Milan na Junajted u osmini finala, Dinamo sa Totenhemom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021, 15:10

Milan na Junajted u osmini finala, Dinamo sa Totenhemom

Fudbaleri Milana u osmini finala Lige Evrope igraće protiv Mančester Junajteda, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Susret Milana i Junajteda biće derbi ove faze takmičenja, a voljom žreba odlučeno je i da se u osmini finala sastanu Olimpijakos i Arsenal.

Dinamo iz Zagreba za rivala će imati Totenhem, dok će Ajaks sastati sa ekipom Jang Bojsa.

Prvi mečevi osmine finala igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se 11. marta, a revanš susreti su sedam dana kasnije.

Parovi osmine finala Lige Evrope: Ajaks -Jang Bojs, Dinamo Kijev-Viljareal, Roma-Šahtjor, Olimpijakos-Arsenal, Dinamo Zagreb-Totenhem, Mančester Junajted - Milan, Slavija- Glazgov Rendžers, Molde-Granada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Milan na Mančester Junajted u osmini finala LE, Totenhem protiv Dinama

Izvor: RTS, 26.Feb.2021

Fudbaleri Milana u osmini finala Lige Evrope igraće protiv Mančester Junajteda, odlučeno je žrebom u Nionu. . Susret Milana i Junajteda biće derbi ove faze takmičenja, a voljom žreba odlučeno je i da se u osmini finala sastanu Olimpijakos i Arsenal...Dinamo iz Zagreba...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.