Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MI SE NE BOJIMO Britanci preko društvenih mreža poslali SNAŽNU PORUKU

Britanci su na drušštvenim mrežžama pokrenuli lavinu objava kojima žžele da pokažu teroristima da ih se ne boje i da neće pobediti u borbi protiv terorizma.

For those who run into the danger, to keep us safe and free. Thank you. #WeAreNotAfraid and we never will be. pic.twitter.com/IJnN965sbg

Koristeći haštag #WeAreNotAfraid (Mi se ne bojimo) izrazili su svoju podrššku porodicama stradalih kao i borbi protiv terorizma.

Love. Always. #London #LondonAttack >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << #WeAreNotAfraid #Westminster pic.twitter.com/wDfjIYnDqt

"Nećete nas slomiti, samo ćete nas još višše zbližžiti", "Molite za London" i "U ššoku smo, ali se ne bojimo" samo su neke od poruka, preneo je portal Indeks.hr.

"WeAreNotAfraid" kampanja pokrenuta je jošš proššle godine, a cilj joj je suprotstaviti se nasilju, diskriminaciji, mržžnji i terorizmu.

We will NOT be divided. We are #StrongerTogether and #WeAreNotAfraid

Let us not judge; terrorism is to blame, not religion#PrayForLondon pic.twitter.com/rURfU8QNXL

Akciji su se pridružžile i mnoge slavne ličnosti, uključujući Stinga, Joko Ono i Erika Kleptona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.