KOLINDA KAO STARLETA Južnoamerički portal pomešao hrvatsku predsednicu sa Koko Ti

Izvor: Blic, 23.Dec.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLINDA KAO STARLETA Južnoamerički portal pomešao hrvatsku predsednicu sa Koko Ti

Južnoamerički portal "Critica" napravio je ozbiljan gaf kada je objavio fotografiju starlete Koko Ti, supruge repera Ajs Tija, i pomešao je sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović.

"Hrvatska predsednica privlači znatiželjne poglede na plaži", pisalo je u potpisu fotografije koju je objavio panamski portal. Priču su velikom brzinom preneli portali širom Južne Amerike, koji su istakli da "Hrvatska više nije poznata po Šukeru i Modriću, već po seksipilnoj predsednici". Ipak, kada je greška uočena, tekstovi su volšebno nestali sa interneta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Portal iz Paname nasmijao svijet: Hrvatsku predsjednicu pomiješali sa starletom

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Dec.2015

Južnoamerički portal "Critica" napravio je ozbiljan gaf kada je objavio fotografiju starlete Koko Ti, supruge repera Ajs Tija, i pomiješao je sa predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović..."Hrvatska predsednica privlači znatiželjne poglede na plaži", pisalo je u potpisu fotografije koju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.