KBC Dr Dragiša Mišović počinje prijem nekovid pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 09:15

KBC "Dr Dragiša Mišović" počinje prijem nekovid pacijenata

Zbog povoljnije epidemijske situacije, i Kliničko-bolnički centar "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu prelazi u redovan režim rada.

Pomoćnik direktora KBC "Dr Dragiša Mišović" Predrag Savić izjavio je danas da su spremni za prijem pacijenata koji nisu kovid pozitivni.

On je za RTS rekao da je KBC "Dr Dragiša Mišović" od 14. maja uspeo da bolnicu isprazni od kovid pacijenata i da očisti prostorije, kako bi od danas počeo da prima nekovid pacijente.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Naveo je da će ovu i narednu nedelju imati 24-časovo dežurstvo, jer KBC "Zemun" još nije izašao iz kovid režima.

"Svi očekujemo da će epidemiološka situacija i dalje imati ovako povoljan tok da bi pacijenti koji nisu kovid konačno posle 14 meseci uspeli da dođu do svojih lekara. Krenućemo i sa zakazivanjem, sa selektivnim programom operacija", rekao je Savić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KBC Dragiša Mišović spreman za prijem ne-kovid pacijenata

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2021

Pomoćnik direktora beogradskog КBC "Dr Dragiša Mišović" Predrag Savić izjavio je danas da je ta ustanova spremna za prijem pacijenata koji nisu kovid pozitivni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.