Holandija suspendovala pretragu mesta pada MH17

Izvor: Studio B, 06.Avg.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija suspendovala pretragu mesta pada MH17

Holandski premijer Mark Rute danas je naložio obustavu potrage za ostacima žrtava pada aviona "Malezija erlajnsa" u istočnoj Ukrajini, navodeći kao razlog to što je nastavak potrage previše opasan.

Rute je na konferenciji za novinare u Hagu pohvalio napore tima istražitelja i obećao porodicama žrtava da će potraga u određenom trenutku biti ponovo pokrenuta, prenela je agencija AP.

Poslednjih dana je na mestu pada aviona istragu vršilo oko 80 međunarodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << eksperata, uključujući osam članova specijalne posmatračke misije OEBS-a i stručnjake iz Holandije i Australije.

Avion na letu MH17 oboren je iznad istočne Ukrajine 17.jula, kada su bile intenzivirane borbe između ukrajinskih i proruskih snaga. Od 298 žrtava, putnika i članova posade, dosad su u Holandiju dopremljena tela 228 poginulih.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holandija obustavila potragu za ostacima žrtava leta MH17

Izvor: NaDlanu.com, 06.Avg.2014

Holandija će u određenom trenutku nastaviti potragu za ostacima i dokazima o rušenju vaiona na letu MH17 u Ukrajini, ali se ona trenutno obustavlja...To je naložio holandski premijer Mark Rute jer je za ostacima žrtava pada malezijskog aviona u istočnoj Ukrajini trenutno previše opasno tragati...Poslednjih...

Nastavak na NaDlanu.com...

Holandija suspendovala pretragu

Izvor: Akter, 06.Avg.2014

Holandski premijer Mark Rute danas je naložio obustavu potrage za ostacima žrtava pada aviona "Malezija erlajnsa" u istočnoj Ukrajini, navodeći kao razlog to što je nastavak potrage previše opasan..Rute je na konferenciji za novinare u Hagu pohvalio napore tima istražitelja i obećao porodicama...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.