HEROJ BORBE PROTIV ISLAMSKE DRŽAVE: Irački vojnik se zaleteo u auto-bombu da bi spasio jedinicu!

Izvor: Press, 13.Mar.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJ BORBE PROTIV ISLAMSKE DRŽAVE: Irački vojnik se zaleteo u auto-bombu da bi spasio jedinicu!

Irački vojnik podneo je najveću žrtvu - dao je svoj život kako bi spasio svoje saborce od zločinačkog plana terorista Islamske države
Od početka ofanzive na Mosul, svet su obišle brojne potresne slike i video snimci, a kao što to u svakom ratu biva, herojska dela pojedinih ljudi izazivaju divljenje i ostaju, ake ne u kolektivnoj svesti, onda bar u sećanju onih na koje su uticali.
 
ČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ŠTAMPANO IZDANJE NA NOVINARNICA.NET - 1,33 EUR ili 160 RSD 

Takva situacija se upravo dogodila u iračkom gradu, kada je dron, igrom slučaja, zabeležio potresan momenat u kojem je jedan irački vojnik žrtvovao svoj život kako bi spasio svoju jedinicu!
 
View image on Twitter


  Follow
Newsweek Srbija @NewsweekRs

TEROR PREDUZETNIK: Ovaj čovek vodi jedinu svetsku kompaniju koja nudi "džihadiste na ugovor" (FOTO, VIDEO) https://goo.gl/509BEl 
11:49 AM - 14 Feb 2017
    Retweets     likes




U trenutku kada su se teroristi Islamske države uputili prema iračkim vojnicima u terenskom vozilu Hamvi, koji je bio natovaren eksplozivom, hrabri vojnik je to odmah uočio i shvatio da će, ukoliko ne reaguje, biti smrtonosnih posledica.

Ne bi li sprečio tragediju, uleteo je u automobil i velikom brzinom pojurio prema Hamviju, ispred kojeg je u svojim autom napravio živu barikadu, primoravši teroriste da u svojoj zločinačkoj nameri odnesu samo jednu žrtvu.

Iako je dao svoj život, irački vojnik je spasio svoje saborce iz jedinice, što će oni sigurno, do kraja svog života pamtiti!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.