Izvor: Danas, 29.Nov.2022, 23:03

Francuskinja Stefani Frapar prva žena sudija na Mundijalu

Francuskinja Stefani Frapart biće prva žena koja će suditi meč Svetskog prvenstva za muškarce i to u četvrtak u 20.00 na stadionu Al-Bait u Kataru, saopštila je Medjunarodna fudbalska federacija (Fifa).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuskinja Stefani Frapar prva žena sudija na Mundijalu

Izvor: B92, 30.Nov.2022, 00:18

Francuskinja Stefani Frapart biće prva žena koja će suditi meč Svetskog prvenstva za muškarce...Biće to u četvrtak 1. decembra u 20.00 na stadionu Al-Bait u Kataru, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA)...Ona će deliti pravdu na utakmici Nemačke i Kostarike...Stefani Frapar...

Nastavak na B92...

Prva žena sudija na SP: Stefani Frapar sudiće sutra meč između Kostarike i Nemačke

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2022

Francuskinja Stefani Frapar postaće prva žena koja će suditi na utakmici Svetskog prvenstva za muškarce, a poziciju glavnog arbitra imaće u duelu Kostarike i Nemačke u četvrtak.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.