Francuska: U pucnjavi u kampu poginuli muž, žena i beba, dva policajca ranjena

Izvor: Blic, 25.Avg.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: U pucnjavi u kampu poginuli muž, žena i beba, dva policajca ranjena

Tri osobe su smrtno stradale dok su još četiri ranjene, uključujući dvojicu policajaca, danas u pucnjavi u romskom kampu na severu Francuske.

Područje je blokirala policija koja ispituje okolnosti pod kojima se dogodio vatreni obračun, a prema navodima "Raše tudej" koja se poziva na lokalne izvore, u pucnjavi su poginuli muškarac, žena i šestomesečno dete.

Prema još nepotvrđenim informacijama, među ranjenima nalazi se i napadač.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Francuska: Napadač u kampu ubio muža, ženu, bebu i policajca

Izvor: Blic, 25.Avg.2015

Četiri osobe, među kojima jedno dete i jedan žandarm, poginule su, a tri su teže ranjene vatrenim oružjem u improvizovanom naselju Roma u gradu Roa, na severu Francuske, saopštile su vlasti, a povodom napada se oglasio i premijer Manuel Vals...Područje je blokirala policija koja ispituje okolnosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.