Izvor: RTS, 16.Okt.2023, 12:26

Група Албанаца напала ученике из Србије у Венецији, има повређених

Ученици из Србије који боравe на екскурзији нападнути су у Венецији, потврђено РТС-у у Министарству просвете. Како РТС сазнаје, група Албанаца напала је ученике Зуботехничке школе у Београду, док су ђаци на плажи испред хотела у Лидо ди Језолу слушали музику. РТС >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сазнаје да је један дечак задобио повреде главе.
Како РТС сазнаје, ђаци Зуботехничке школе у Београду, који бораве на екскурзији у Венецији, налазили су се на плажи испред хотела, када им је пришао један мушкарац, албанске националности.
Он је, према нашим сазнањима, напао једног дечака, а затим је позвао пријатеље који су му се придружили.
Група Албанаца најпре је ђаке гађала стакленим флашама, а онда су почели да их јуре. Један ученик задобио је повреде главе и њему је указана медицинска помоћ.
Новости су претходно јавиле да је повређена још једна ученица, али су из школе за РТС то демантовали.
Ученици који су се ту затекли, одведени су у хотел после инцидента, а данас су наставили са програмом екскурзије. Сутра се, према плану, враћају кући.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.