Izvor: RTS, 12.Jul.2020, 19:19

Orlić: Svaka bačena kamenica ide na obraz Draganu Đilasu

Poslanik SNS-a Vladimir Orlić kao inspiratora nereda na protestima u Beogradu označio je jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa.
Vladimir Orlić je tako odgovorio na tvrdnju izrečenu na konferenciji za novinare Saveza za Srbiju ispred Skupštine Srbije u kojoj se između ostalog navodi da su visoki funkcioneri MUP-a neosnovano tukli i privodili građane.

"Svaka bačena kamenica, svaka upaljena baklja, svaki bačeni molotovljev koktel, svaki povređeni policajac, svako uništavanje javne i privatne imovine ljudi u ovoj zemlji neposredno idu na obraz, dušu i odgovornost Draganu Đilasu", izjavio je Orlić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SzS: Visoki funkcioneri MUP-a neosnovano privodili i tukli građane

Izvor: RTS, 12.Jul.2020

U Beogradu su tokom sinoćnjeg protesta uhapšene 42 osobe. Povodom tih dešavanja su se ispred Skupštine obratili lideri Saveza za Srbiju. Pokazali su fotografije koje, kako tvrde, dokazuju da visoki funkcioneri MUP-a neosnovano tuku i privode građane. . Od nadležnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.