GO SNS Šabac predao žalbu Upravnom sudu zbog poništavanja izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2020, 15:22

GO SNS Šabac predao žalbu Upravnom sudu zbog poništavanja izbora

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac predao je Upravnom sudu žalbu na odluku Gradske izborne komisije kojom se poništavaju izbori u Šapcu.

"Očekujemo pravednu odluku Upravnog suda u zakonskom roku. Verujemo u institucije sistema od kojih očekujemo da zaštite izbornu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << volju građana i spreče krađu koju pokušava da sprovede Nebojša Zelenović", navedeno je u saopštenju GO SNS Šapca.

Oni ističu da je brutalno prekrajanje slobodne volje građana, iskazane na demokratskim izborima, nedopustivo i da će se SNS boriti za glas naroda svim pravnim sredstvima.

"Jasno je svima da Nebojša Zelenović izmišlja probleme sa procedurom, dok ustvari ima problem sa rezultatom. A rezultat je na strani Srpske napredne stranke, koja je dobila čak 11 229 glasova više od Zelenovića", ističe se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GO SNS Šabac predao žalbu Upravnom sudu

Izvor: RTS, 26.Jun.2020

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac predao je Upravnom sudu žalbu na odluku Gradske izborne komisije kojom se poništavaju izbori u Šapcu. . "Očekujemo pravednu odluku Upravnog suda u zakonskom roku. Verujemo u...

Nastavak na RTS...

Nakon asfaltiranog puta meštani Kukulovca odustali od bojkota, većina glas dala SNS-u

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jun.2020, 09:28

Iako su najavili bojkot lokalnih i parlamentarnih izbora, jer obećani projekti za leskovačko selo Kukulovce nisu ispunjeni, nakon asfaltiranja puta meštani ovog sela su ipak izašli na glasanje. Prema preliminarnim rezultatima Gradske izborne komisije, od 224 upisana birača, na izborima je glasao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.