GO SNS Šabac predao žalbu Upravnom sudu

Izvor: RTS, 26.Jun.2020, 15:24

GO SNS Šabac predao žalbu Upravnom sudu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac predao je Upravnom sudu žalbu na odluku Gradske izborne komisije kojom se poništavaju izbori u Šapcu.
"Očekujemo pravednu odluku Upravnog suda u zakonskom roku. Verujemo u institucije sistema od kojih očekujemo da zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izbornu volju građana i spreče krađu koju pokušava da sprovede Nebojša Zelenović", navedeno je u saopštenju GO SNS Šapca.
Ističu da je brutalno prekrajanje slobodne volje građana, iskazane na demokratskim izborima, nedopustivo i da će se SNS boriti za glas naroda svim pravnim sredstvima.
"Jasno je svima da Nebojša Zelenović izmišlja probleme sa procedurom, dok u stvari ima problem sa rezultatom. A rezultat je na strani Srpske napredne stranke, koja je dobila čak 11.229 glasova više od Zelenovića", ističe se u saopštenju.
Kako je RTS-u potvrđeno, Upravni sud je danas do 15 časova primio dve žalbe protiv odluke Gradske izborne komisije u Šapcu kojom se poništavaju izbori za odbornike Skupštine grada Šapca.
Upravni sud će odluke o žalbama doneti najkasnije u roku od 48 časova od dostavljanja odgovora na žalbu Gradske izborne komisije u Šapcu, sa svim spisima predmeta, navode iz suda.
Izbori se ponavljaju na svih 100 biračkih mesta u Šapcu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

GO SNS Šabac predao žalbu Upravnom sudu

Izvor: Blic, 26.Jun.2020

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Šabac predao je Upravnom sudu žalbu na odluku Gradske izborne komisije kojom se poništavaju izbori u Šapcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.