Faktor plus: SNS podržava 50 odsto građana, dolazak Putina 70 odsto

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faktor plus: SNS podržava 50 odsto građana, dolazak Putina 70 odsto

Srpska napredna stranka (SNS) i dalje ima ubedljivu podršku građana i za njih bi glasalo 50,5 odsto glasača, a dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina 71 odsto ispitanika ocenjuje kao pozitivan događaj, pokazalo je redovno istraživanje agencije Faktor plus.

Kad je reč o ulasku Srbije u EU, čak 75 odsto građana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << podržava dalje integracije, od kojih 22 odsto odgovara da je za EU, ali ne po svaku cenu, dok je četvrtina ispitanika protiv.
Istraživanje predstavljeno u Medija centru pokazalo je da SPS podržava 10,8 odsto ispitanika, a Demokratsku stranku 6,1 odsto, odnosno za oko jedan odsto više u odnosu na prethodno istraživanje.
Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića je blizu cenzusa i njih podržava 4,8 odsto građana, a ispod cenzusa su sve ostale partije, s tim što među njima najveću podršku imaju SRS i Pokret Dveri, koje podržava oko tri odsto ispitanika.
Rejting SNS je stabilan u odnosu na prethodno istraživanje i nije pao zbog najavljenih mera štednje, rekao je Vladimir Pejić iz agencije Faktor plus.
– To je zato što ekonomske mere ili nisu dale rezultate, ili ih građani percipiraju kao dobre – objasnio je Pejić.
Anketa je urađena na uzorku od 1.200 ispitanika u Srbiji bez Kosova i Metohije, u periodu od 8. do 10. oktobra.
Izvor: tanjug
The post Faktor plus: SNS podržava 50 odsto građana, dolazak Putina 70 odsto appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS podržava 50 odsto građana, dolazak Putina 70 odsto

Izvor: Politika, 11.Okt.2014

BEOGRAD – Srpska napredna stranka (SNS) i dalje ima ubedljivu podršku građana i za njih bi glasalo 50,5 odsto glasača, a dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina 71 odsto ispitanika ocenjuje kao pozitivan događaj, pokazalo je redovno istraživanje agencije Faktor plus...Kad je reč o ulasku...

Nastavak na Politika...

SNS podržava 50 odsto građana, dolazak Putina 70 odsto

Izvor: Press, 11.Okt.2014

Srpska napredna stranka (SNS) i dalje ima ubedljivu podršku građana i za njih bi glasalo 50,5 odsto glasača, a dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina 71 odsto ispitanika ocenjuje kao pozitivan događaj, pokazalo je redovno istraživanje agencije Faktor plus. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.