Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 22:48

Милојевић забринут пред битне мечеве: Недостајало је ефикасности

Тренер Црвене звезде Милош Милојевић истакао је после победе над Вождовцем 2:0 да је екипи фалило ефикасности.
Милојевић је после победе над Вождовцем навео да ефикасност мора да се поправи пред важне мечеве који надолазе.
"Битно је да смо >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победили. Много лепих акција, али је недостајало ефикасности и то је нешто што ме брине, јер имамо две изузетно битне утакмице до краја сезоне, то су полуфинале и, надам се, финале Купа", изјавио је Милојевић.
Сем Купа Србије, ту су и дуели плеј-офа Суперлиге Србије.
"Такође, у првенству дочекујемо Војводину и Нови Пазар, а гостујемо Радничком из Крагујевца. Добро је што можемо да ротирамо поред овог што смо имали данас, јер у протоколу нису били Спајић, Милуновић, Родић, Крстичић и Гобељић, и то је луксуз. Осетила се неиуграност, без жеље да неког критикујем, али можда су неки настојали мало више да сами решавају, уместо да то чине колективно, међутим, видели су у ове две утакмице да то не иде тако. Има још ствари на којима можемо да радимо до краја сезоне", изјавио је Милојевић.
Звездин тренер био је задовољан чињеницом да су голове постигли Александар Пешић, који се опоравио од повреде и млади Јован Мијатовић, који је постигао првенац.
"Важно је да су њих двојица уписали поготке, иако су имали прилика да још боље одреагују у казненом простору и упишу још који гол. Жао ми је што се Иванић није уписао у стрелце, јер често улази у шансе, поготово у последње три-четири утакмице. Свакако, битно је за Мијатовића да добија шансу и постиже голове, те расте из утакмице у утакмицу. Има талента, млад је, имао је ту срећу да дебитује у првенству, Европи, упише првенац и ако се одржи на земљи, биће добар", поручио је Милојевић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.